Látnivalók

Környező látnivalók, és ajánlott helyek.
 • Nyíregyházi Állatpark
  Nyíregyházi Állatpark

  A legek állatkertjének is nevezik. A 30 hektáros tölgyerdőben található vadasparkban, 500 állatfaj 5000 egyede él, természetes élőhelyükhöz hasonló kifutókban. Igazi Föld körüli kirándulást élhet át a látogató, a kontinensek élővilágát bemutató séta alatt. Az állatpark 2015-ben, 2018-ban és 2021-ben Európa Legjobb Állatkertje címet nyert az 500.000 látogató alatti kategóriában.

 • Horgonyzó Kisvendéglő
  Horgonyzó Kisvendéglő

  Az étterem Tiszalökön, az Ősi Üdülőtelepen megbúvó, családi kézben lévő kisvendéglő. Az ételek Pataky Péter chefet dicsérik. Kihagyhatatlan! A Horgonyzót a Michelin Guide, a világ legmeghatározóbb gasztro kalauza egy tányérral jutalmazta 2022-ben, ami azt jelenti, hogy jó szívvel ajánlják az étteremet, ahol őszinte szeretettel készült, finomságokat kóstolhatnak a vendégek.

 • Andrássy-kastély Tiszadob
  Andrássy-kastély Tiszadob

  A romantikus kastély impozáns épülete 1890-ben készült el. A 4 évszaknak megfelelően 4 bejárata, a hónapoknak megfelelően 12 tornya, az 52 hétre hivatkozva 52 szobája, a 365 napra tekintettel 365 ablakszeme van. A kastély északi – főhomlokzata – gondozott buxuslabirintusra néz.

 • Tiszalöki vízerőmű és arborétum
  Tiszalöki vízerőmű és arborétum

  Városunk jelképe, Magyarország második legnagyobb vízerőműve, vízlépcsővel és zsilippel kiegészítve. Érdemes ellátogatni, és egy fotót készíteni Zsuzsival – az erőmű mellett álló szoborral, vagy csak barangolni a Tisza partján elterülő 31 hektáros arborétumban.

 • Feketeszakáll Élménypark
  Feketeszakáll Élménypark

  Egyedülálló kikapcsolódást nyújt, a komplexum. 100 méter hosszú homokos strandszakasz hívogatja az élő víz szerelmeseit. A vízi akadálypályája több mint húsz elemből áll, ami nem csak a gyermekeknek jó szórakozás. A parton 200 méter hosszú szárazföldi extrém akadálypálya jelent kihívást minden sportos kalandornak. És mivel koronázható meg egy aktív nap? Finom ételekkel! Az Ételbár és Grill terasz minőségi alapanyagok felhasználásával készült ínyenc finomságokkal vár minden látogatót!

 • Tarcal bányató - és Áldó Krisztus szobor
  Tarcal bányató - és Áldó Krisztus szobor

  A festői bányató mellett áll a 8,5 méter magas fehér Jézus szobor, amihez 100 lépcsőfokon kaptathat fel a kiránduló. Európa legnagyobb gránit Jézus szobra 5 hatalmas tömbből készült, 2015 óta áll jelenlegi helyén, egy magán felajánlónak köszönhetően. A szobor mellett egy kisebb levendulapark teremt mesés hangulatot a nyári szüret idején.

 • Aquarius Élmény- és Parkfürdő Nyíregyháza
  Aquarius Élmény- és Parkfürdő Nyíregyháza

  Télen és nyáron kiváló célpont, hiszen szabadtéri és fedett élményfürdő is található a komplexum területén.

 • Kenyérgyári-holtág és tanösvény Tiszalök
  Kenyérgyári-holtág és tanösvény Tiszalök

  2,2 km hosszú információs táblákkal ellátott tanösvényen sétálhat az ide érkező, megcsodálva a térség honos növény- és állatvilágát.

 • Tiszavasvári Strandfürdő
  Tiszavasvári Strandfürdő

  Nyári strandszezonban nyitva tartó szabadtéri fürdő, termál és élménymedencékkel. Szuper szórakozás kisgyermekes családoknak!

 • Bodogkőváralja - Boldogkő vára
  Bodogkőváralja - Boldogkő vára

  A Zempléni-hegység lábánál fekvő romantikus lovagvár a tatárjárás után épült. 2021-ben fejeződött be a vár rekonstrukciója. Állandó kiállításokkal, programokkal várja a látogatókat.

 • Tokaj városa és borvidéke
  Tokaj városa és borvidéke

  Világhírű borairól ismert a Bodrog, és a Tisza találkozásánál fekvő hangulatos kisváros. A borospincék mellett érdemes megcsodálni a Kopasz-hegyi kilátóról elénk táruló lélegzetelállító látványt.

Várunk szeretettel Foglalj Apartmant

Válogass kedvedre vendégházaink közül, és látogass meg minket!
Kérdés esetén, készséggel állunk rendelkezésére!