Általános Szerződési Feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) szabályozzák a Szolgáltató szálláshelyének és szolgáltatásainak igénybevételét.

Az ÁSZF szerint a Szolgáltató elszállásolási Szerződést köt a szálláshely szolgáltatást igénybe vevő személyekkel, szerződő felekkel.

Szerződő felek

Vendég: A szálláshely szolgáltatását igénybe vevő személy, aki az ÁSZF-et tudomásul veszi és magára nézve is kötelezőnek fogadja el (a továbbiakban: Vendég).

Szolgáltató: Pétervári György egyéni vállalkozó (adószáma: 69415823-1-35, Szállásszolgáltatást ellátó telephelyek: Tiszalöki Apartmanház- Tavasz u. 3.; Tiszalöki Félsziget Apartmanház- Lányi S. u. 4. ) valamint Tátrai Anikó adószámos magánszemély (adószáma: 59931319-1-35, Szállásszolgáltatást ellátó telephely: Tiszalöki Nyár Apartmanház- Nyár u. 26.) -  továbbiakban: Szolgáltató.

Levelezési cím: tiszalokapartman@gmail.com

Telefon: +36 70 605-9099

NTAK regisztrációs számok:

Tiszalöki Apartmanház: MA20007819;

Tiszalöki Nyár Apartmanház: MA23058075;

Tiszalöki Félsziget Apartmanház: MA22042545

Általános Szerződési Feltételek célja

Az ÁSZF a Szolgáltató és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vendég között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően Szolgáltató tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül irányadóak.

Szerződési Feltételek elfogadása

A Szerződési Feltételek Vendég által történő elfogadása a vásárlás, illetve szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha Vendég a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatást igénybe veszi.

Szerződési Feltételek hatálya

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ÁSZF addig marad hatályban, amíg Szolgáltató szolgáltatást biztosítja. Jelen ÁSZF 2022. június 15-től határozatlan ideig hatályos.

A szolgáltatás területi hatálya

Szolgáltató által üzemeltetett szolgáltatás mind belföldről, mind külföldről elérhető.

Szerződéses fogalmak:

Vendég: A szálláshely szolgáltatását igénybe vevő személy, aki az ÁSZF-et tudomásul veszi és magára nézve is kötelezőnek fogadja el.

Szolgáltató: a jelen ÁSZF feltételei szerint szálláshely szolgáltatást nyújtó Pétervári György egyéni vállalkozó (adószáma: 69415823-1-35) és Tátrai Anikó adószámos magánszemély (adószáma: 59931319-1-35)

Szolgáltatás: magánszálláshely szolgáltatás (TEÁOR 552014)

Szálláshely: A szolgáltatás igénybevételének helyéül szolgáló ingatlanok (Tiszalöki Apartmanház- 4450 Tiszalök, Tavasz u. 3.; Tiszalöki Nyár Apartmanház- 4450 Tiszalök, Nyár u. 26.; Tiszalöki Félsziget Apartmanház- 4450 Tiszalök, Lányi S. u. 4. beleértve annak belső és külső (udvar, parkoló, teraszok) területeit.

Foglalás: A Foglalás a Vendég írásban leadott foglalásának a Szolgáltató által írásban megküldött visszaigazolása, mely tartalmazza a szolgáltatás tárgyát, helyét, időtartamát és árát. A vendég, a foglalás érvényesítéséhez az érkezés előtt 30 nappal a szállás díjának 50%-át köteles megfizetni.  A foglalás végleges a teljes szállásköltség 100%-ának megfizetésésekor. Írásban leadott foglalásnak minősül a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalon keresztül történő foglalás, továbbá a Szolgáltatóhoz köthető elektronikus levelezési rendszereken keresztül bonyolított foglalás is. Szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem hoz létre szerződést.

Foglalás véglegesítés, érvényesítés:

A foglalásban meghatározott ár 100%-ának megfizetése a foglalás biztosítása érdekében.

A Foglalás az ár 100%-ának megfizetését követően jön létre, és így írásban megkötött Szerződésnek minősül, és egyben az ÁSZF és a Foglalási és Lemondási Feltételek automatikus elfogadását jelenti.

Fizetési és lemondási feltételek:

A Szolgáltató által biztosított szolgáltatás ellenértékének megfizetésére, a foglalás és fizetés módjára, ütemezésére, a foglalás lemondás esetére és a lemondás esetén vissza nem térítendő összegre vonatkozó feltételek meghatározása.

A szolgáltatás területi hatálya:

Szolgáltató által üzemeltetett szolgáltatás mind belföldről, mind külföldről elérhető.

Szolgáltató az alábbi feltételek szerint nyújtja a szolgáltatást:

6.1. A Szálláshelyek -Tiszalöki Apartmanház; Tiszalöki Nyár Apartmanház; Tiszalöki Félsziget Apartmanház- önállóan kiadók, összetartozó családok, baráti társaságok részére.

6.2. A Szolgáltató vagy az általa megbízott személy nem tartózkodik a Szálláshelyen. Vendég, mint Szerződő fél, a Tiszalöki Apartmanházak mindegyikét, felszerelt konyhával, nappali-étkező helyiséggel, hálófülkékkel, fürdőszobával, teljes bútorzattal, bekerített kerttel és parkolóval, kerti bútorokkal, kerti tűzrakóhellyel, kültéri medencével, üdülési pihenési céllal, saját felelősségre veszi igénybe. A fentieken kívül a Tiszalöki Apartmanház tekintetében a szolgáltatás masszázsmedencével és infraszaunával, a Tiszalöki Nyár Apartmanház esetében inraszaunával egészül ki.

6.3. Szolgáltató a tőle telhető legtöbbet megtesz Vendég biztonsága érdekében, felhívja figyelmét az esetleges veszélyforrásokra, azonban a Szálláshelyen tárolt személyes vagyontárgyaikért, valamint a ház, környezete, különösen a medencék, a masszázsmedence, az infraszauna és a tűzrakóhely nem rendeltetésszerű használatából eredő személyi sérülésekért, illetve azokban keletkezett károkért Szolgáltató felelősséget nem tud vállalni. A Vendég által a Szálláshelyen, annak belső- és külső helyiségeiben, területein (udvar, parkoló, teraszok, stb.) berendezéseiben (bútorok, gépek, dekoráció, stb.)  - különös tekintettel a medencék gépészeti felszerelésére, és masszázsmedencére valamint annak tartozékaira-, illetve azok környezetében okozott károkért Vendéket kártérítési felelősség terheli.

6.4. Probléma esetén a Szolgáltató elérhető a honlapon megadott telefonszámon, illetve e-mail címen, továbbá a Szálláshely átvétele során esetlegesen kapott egyéb elérhetőségeken. Szolgáltató törekszik arra, hogy Vendég Szálláshelyen történő tartózkodása során fellépő esetleges problémáit  legjobb szándéka és tudása szerint orvosolja, azonban Vendég távozása után reklamációt nem tud elfogadni.

A foglalás menete:

7.1. A Szolgáltató weboldalán és egyéb felületein meghirdetett aktuális árak és esetleges akciók árajánlatnak minősülnek. 

7.2. Az emailben elküldött Vendég foglalás Szolgáltató közösségi oldalin leadott foglalását-, a teljes szállásköltség 100%-ának megfizetését-, továbbá Szolgáltató írásos visszajelzését követően jön létre, amely írásban megkötött Szerződésnek minősül, és egyben a Foglalási és Lemondási Feltételek és az ÁSZF automatikus elfogadását jelenti. Vendég elfogadja, hogy az általa lemondott foglalásra, a foglalás érvényesítésekor előzetesen befizetett foglalási összeget a szolgáltató kizárólag az ÁSZF-ben leírt feltételek fennállása esetén fizeti részben, vagy egészben vissza Vendégnek.

7.3. A szóban leadott foglalás, megállapodás, módosítás, vagy annak a Szolgáltató általi szóbeli visszaigazolása nem szerződés értékű.

7.4. A Szerződés tartalma kiterjed a szolgáltatás tárgyára, helyére, időtartamára, árára, valamint a Foglalási és Lemondási Feltételekre, illetve a vonatkozó ÁSZF-re.

7.5. A Szerződés módosításához, kiegészítéséhez a felek általi írásos megállapodás szükséges.

Már véglegesített és visszaigazolt foglalás más dátumra történő áthelyezésére, vagy a létszám módosítására a szabad kapacitás függvényében van lehetőség.

7.6. A Szolgáltató a Szálláshely meghirdetett árait, - kivéve amennyiben adott időszakra kötelezettséget nem vállal, - előzetes bejelentés nélkül szabadon változtathatja.

7.7. Szolgáltató alanyi adómentes adózó, a weboldalon és egyéb felületeken meghirdetett árak bruttó árak, Általános Forgalmi Adót (ÁFA) nem tartalmaznak.

7.8. A weboldalon és egyéb felületeken meghirdetett árak nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót (IFA).

7.9. A honlapon és egyéb fórumokon reklámozott harmadik fél által biztosított eseményekért, programokért, szolgáltatásokért esetlegesen meghirdetett közvetített szolgáltatásokért (aktív pihenés, gasztronómiai programok, stb.) és e szolgáltatások közben bekövetkezett balesetekért és károkért a Vendégház üzemeltetője nem vállal felelősséget és nem terheli felelősség. Az esetlegesen meghirdetett szolgáltatásokat a Vendég saját felelősségére veszi igénybe.

7.10. A lefoglalt, de a Vendég Szálláshelyen való tartózkodása alatt igénybe nem vett, illetve módosított szolgáltatások (szállás, közvetített szolgáltatások,) pénzbeli visszatérítésére nincs lehetőség.

A Szolgáltatás módosítása, lemondása

8.1. Amennyiben a Szolgáltató által a foglalás megerősítéséhez kért összeg határidőig – érkezés előtti 30. nap- nem kerül megfizetésre a foglalás törlésre kerül.

8.2. Már véglegesített és visszaigazolt foglalás más dátumra történő áthelyezésére, vagy a létszám módosítására a szabad kapacitás függvényében van lehetőség.

8.3. A Szolgáltató vendégház a meghirdetett árait, - kivéve amennyiben adott időszakra kötelezettséget nem vállal, - előzetes bejelentés nélkül szabadon változtathatja.

Igénybevétel feltételei - Házirend:

9.1. Bejelentkezés / Kijelentkezés:

 • A szálláshely az érkezés napján 15:00 órától az elutazás napján délelőtt 10:00 óráig áll rendelkezésre. Külön díjazás esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához, illetve a távozás napján tovább maradáshoz. Mindkét esetben előzetes egyeztetésre van szükség;
 • A megadott érkezési/elutazási időpontban a szállásadó képviselője jelen van (igény esetén);
 • A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban (háztól függően maximum 4 fő/ 5 Fő/ 6 fő) vehetik igénybe a Vendégek, melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet.

9.2. Foglalás/Fizetés:

 • Foglalás a szállásdíj 100%-ának megfizetése esetén véglegesül. A fizetés történhet banki átutalással, interneten bankkártyával és Szép Kártyával. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni;
 • A Vendég a szálláshelyre érkezéskor a hatályos jogszabályoknak megfelelően személyazonosságát köteles a szállás elfoglalása előtt a felkínált online bejelentő alkalmazáson („Vendégem alkalmazás”) keresztül igazolni. A kitöltött és aláírt bejelentővel (amely a Szolgáltató által felkínált módok közül lehet papír alapú és online) a vendég elfogadja a szálláshely Általános Szerződési Feltételeit, illetve a szálláshely kifüggesztett Házirendjét.
 • A foglalás lemondása Vendég részéről írásban, a Szolgáltató által megadott e-mail címre kézbesítve történik. A lemondás az érkezés előtti 16. napig: díjmentes. Az érkezés előtti 15. naptól az érkezés napjáig a kifizetett szállásköltség 50%-át jogosult a Szolgáltató felszámítani. Amennyiben a vendég az érkezés előtt 15. napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, illetve az általa lefoglalt időintervallumban a Szálláshelyen nem jelenik meg, akkor Szolgáltató a befizetett szállásdíjat lelakottnak tekinti, azt visszautalni nem áll módjában Vendég részére.

 9.3. Dohányzás:

 • A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS! Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás! A tilalom ugyan úgy vonatkozik a különböző alternatív dohányzási lehetőségekre is (IQOS, vízipipa, stb…)!
 • Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni. Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után.

9.4. Szobák, berendezési tárgyak használata:

 • Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését a házból kivinni tilos!
 • A bútorokat átrendezni nem lehet. Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük;
 • A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.), illetve olyan anyagokat/eszközöket amely károsítja a berendezést tilos bevinni, tárolni;
 • A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy a villanyok, a légkondicionáló, a látványkandalló és az elektromos berendezések le vannak kapcsolva, illetve a vízcsapok el vannak zárva;
 • Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze telefonos elérhetőségeinken, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni;
 • Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

 9.5. Étkezés:

A szálláshely teakonyhával, és kerti tűzrajóhellyel rendelkezik, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. 

 • A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat;
 • Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak az étkezőben vagy a kerti teraszon tegyék!

9.6. Takarítás:

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. 7 napot meghaladó tartózkodás esetén takarítást hetente egyszer végzünk, egyeztetett időpontban.

9.7. Szemételhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában, a fürdőszobában, illetve a kerti teraszon elhelyezett szemetesekben lehetséges. Ürítésük a szemeteszsákkal együtt az udvari hulladékgyűjtőkbe történhet.

9.8. Szolgáltatások:

Tiszalöki Apartmanház: privát, parkolási lehetőség az udvarban, medence, infraszauna, jakuzzi, kerti tűzrakóhely, klíma, mosógép, vízforraló, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hajszárító, ingyenes wifi, és alap TV-csatornák.

Tiszalöki Nyár Apartmanház: privát, parkolási lehetőség az udvarban, medence, infraszauna, kerti tűzrakóhely, klíma, mosógép, vízforraló, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hajszárító, ingyenes wifi, és alap TV-csatornák.

Tiszalöki Félsziget Apartmanház: privát, parkolási lehetőség a ház előtt, medencekerti tűzrakóhely, klíma, mosógép, vízforraló, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hajszárító, alap TV-csatornák.

9.10. Egyéb:

 • A Tiszalöki Apartmanház és a Tiszalöki Nyár Apartmanház egész területére higiéniai okokból, egy kistestű állat hozható felár ellenében. A Tiszalöki Félsziget Apartmanházba kisállat NEM hozható. Engedély nélkül behozott háziállat esetén Vendéget kártérítési kötelezettség terheli, tekintettel arra, hogy Szolgáltatónak ez esetben - a más vendégekre való tekintettel - higiéniai fertőtlenítést kell végeznie a házban. A Vendég kártérítési kötelezettsége vonatkozik az engedély nélkül behozott háziállatok által okozott sérülésekre, károkra is.
 • A kültéri medence használata csak rendeltetésének és a higiéniai elvárásoknak megfelelően történhet. Abban ételt fogyasztani szigorúan tilos. A medence használata saját felelősségre történik, az ugrálásból, nem rendeltetésszerű használatból adódó sérülések felelőssége a Vendéget terhelik. A vendég köteles a kültéri medence használatát követően arra, az úgynevezett buborékfóliát rendeltetésének megfelelően, visszahúzni. 
 • A masszázsmedence használata csak rendeltetésének és a higiéniai elvárásoknak megfelelően történhet. Abba ugrálni, benne ételt fogyasztani szigorúan tilos.   Vendég köteles a masszázsmedence használatát követően annak úgynevezett thermo tetejét rendeltetésének megfelelően, a medence tetejére visszahelyezni. 
 • A szálláshelyen felejtett értékeket 2 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a Vendég költségére (utánvéttel) a megadott címre postázzuk.
 • A szomszédok nyugalmának biztosítása miatt 22:00 – 08:00 óra között tilos hangoskodni, hangosan zenélni vagy zenét hallgatni.
 • Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.)
 • A Vendég hibájából keletkező sérülésekért a Szálláshely nem vállal felelősséget. A rongálás miatti költségeket a szálláshely a vendégre terheli.
 • A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.

Üzemeltető 24 órás elérhetőségei:  +36 70 605-9099  vagy  +36 70 276-3113

Szálláshely használat visszautasítása, szerződés megszűnése.

10.1. A Szolgáltató jogosult a szerződést felmondani és a szolgáltatásnyújtást megtagadni amennyiben a Vendég:

 • nem teljesítési fizetési kötelezettségét;
 • a vendég nem rendeltetés szerűen használja a szálláshelyet;
 • bármilyen előre nem egyeztetett háziállatot visz a Szálláshely területére;
 • a Szálláshely területére Szolgáltató tudtán kívül harmadik felet enged be, a Szálláshely szolgáltatásainak igénybevételét harmadik fél részére lehetővé teszi;
 • fertőző betegségben szenved;
 • kábítószer, illetve alkohol befolyása alatt áll;
 • elfogadhatatlan, erkölcstelen, erőszakos, összeférhetetlen magatartást tanúsít a Szálláshelyen és környezetében;
 • a feleken kívül álló okok, úgynevezett vis maior (háború, tűzvész, árvíz, időjárásbeli viszontagság, áramhiány, stb. bekövetkezése), esetén, melyek felett a fél nem bír ellenőrzéssel;

A Vendég jogai

 • A Vendég jogosult a Szálláshely szolgáltatási körbe tartozó rendeltetésszerű használatára,
 • A Vendég jogosult a szálláshely berendezéseinek, eszközeinek használatára.
 • A Vendég, hozzáértés esetén jogosult a Szálláshelyen található elektronikai kerti grill rendeltetésszerű, gondos használatára.
 • A tartózkodás idején felmerülő bármely probléma esetén Szolgáltató a megadott elérhetőségein elérhető, a probléma mielőbbi megoldása érdekében.
 • A Vendég panasztételi joga a szálláshely elhagyását követően megszűnik.
A Vendég kötelezettségei

12.1. Vendég köteles a Szerződésben foglaltak szerinti időpontig és módon kiegyenlíteni a szolgáltatások ellenértékét.

12.2. Gondoskodni arról, hogy a felügyelete alá tartozó 18 év alatti gyermekek csak felnőtt felügyelete alatt tartózkodjanak a szálláshelyen.

12.3. Különösen gondoskodni arról, hogy a kültéri medence,  masszázsmedence, a kerti tűzrakóhely, infraszauna,  és a konyhai gépek közelében, a felügyelete alá tartozó 18 év alatti gyermek csak és kizárólag folyamatos felnőtt felügyelet mellett tartózkodjon!

12.4. Vendég köteles tudomásul venni, hogy Szálláshely területén (különösen a masszázsmedence, a kerti grill és a konyhai gépek használata során) történt balesetekért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

12.5. A vendég köteles alkohol vagy bármilyen tudatmódosító szer (pl. gyógyszerek) fogyasztása után a medence, masszázsmedence, az infraszauna és a kerti tűzrakóhely,használatától tartózkodni.

12.6. Vendég köteles az általa, vagy kisérője, illetve a felügyelete alá tartozó személyek által okozott kárt a Szolgáltatónak megtéríteni.

A Szolgáltató jogai

13.1. A Szolgáltatónak jogában áll a Vendég által megrendelt és véglegesített, de Vendég által igénybe nem vett szálláshely szolgáltatásra beérkezett szállásköltség összegének megtartása jelen ÁSZF-ben és Foglalási és Lemondási feltétekben rögzítettek szerint.

13.1.2. A Szolgáltatónak jogában áll a 10.1. 1-9. pontjai alatt foglaltak esetén a szálláshely szolgáltatás visszautasítása, megszüntetése.

A Szolgáltató kötelezettsége felelőssége

14.1.. A Szolgálató köteles a vendég tartózkodása alatti panaszát kivizsgálni és megtenni a szükséges lépéseket a probléma kezelésére.

14.2. A Szolgáltató köteles telefonos elérhetőségét megadni a Vendégnek, az ott tartózkodása alatt esetleg felmerült problémák, kérdések rendezése érdekében

14.3. Szolgáltató nem vállal felelősséget a vendég által behozott elektromos berendezésekért, azok okozta károkért a vendég a felelős.

14.4. Szolgáltató felelőssége nem terjed ki a vendég által saját maga okozott károkra, illetve a vendégek körén kívül álló elháríthatatlanul bekövetkezett károkra.

14.5. Szolgáltató nem vállal felelősséget a Szálláshely belső tereiben, helyiségeiben hagyott személyes tárgyakért, értéktárgyakért, készpénzért.

14.6. A Szálláshely bekerített parkolójában, udvarában, kinti terein, illetve a Vendég leparkolt gépjárművében hagyott személyes tárgyakért, értéktárgyakért, készpénzért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

Fizetési és Lemondási Feltételek

15.1. A foglalás a Foglalási és Lemondási Feltételek, illetve az ÁSZF elfogadásával, a teljes szállásdíj 100%-ának előre történő megfizetése és annak visszaigazolása után érvényes.

15.2. A szállásdíj 100%-ának megfizetése történhet banki átutalással, interneten Szép Kártyával és bankkártyával. Különleges esetben – Szolgáltató beleegyezésével, esetlegesen a helyszínen, személyesen bonyolított foglalások esetében – a szállásdíj megfizetése történhet a helyszínen, készpénzben is.

15.3. A megrendelés lemondása Vendég részéről írásban, a Szolgáltató által megadott e-mail címre kézbesítve történik. A lemondás az érkezés előtt 16. napig: díjmentes. Az érkezés előtti 15. naptól az érkezés napjáig a kifizetett szállásköltség 50%-át jogosult a Szolgáltató felszámítani. Amennyiben a vendég az érkezés előtt 15. napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, illetve az általa lefoglalt időintervallumban a Szálláshelyen nem jelenik meg, akkor Szolgáltató a befizetett szállásdíjat lelakottnak tekinti, azt visszautalni nem áll módjában Vendég részére.

Szolgáltató kötelezettsége és felelőssége:

16.1. A Szolgáltató a Szolgáltatást a Vendég részére folyamatosan biztosítja a Vendég fizetési kötelezettségének teljesítése ellenében.

16.2. A Szolgáltató nem felel olyan károkért, amelyek, erőhatalom, természeti csapás (vis maior), vagy egyéb, a Szolgáltató érdekkörén kívülálló ok, illetve esemény folytán következnek be, amelyekért a Szolgáltató nem tehető felelőssé.

16.3. A Szolgáltató az árváltozás jogát fenntartja. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállal. Szolgáltató alanyi adómentes kisadózó, a weboldalon és egyéb felületeken meghirdetett árak bruttó árak, Általános Forgalmi Adót (ÁFA) nem tartalmaznak. A weboldalon és egyéb felületeken meghirdetett árak nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót (IFA).

16.4. A Szolgáltató a vásárló Vendég adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat azonban továbbadni sem reklámfelhasználás sem egyéb célra - a Vendég kifejezett hozzájárulása hiányában - nem jogosult.

16.5. Vendég bejelentések, panaszok kezelése

A Vendég a fenti banki szolgáltatással kapcsolatban észlelt hibákat a Szolgáltatónak személyesen, telefonon keresztül, vagy az általa kapcsolattartás céljából megadott e-mail címen jelentheti be. A Szolgáltató a bejelentéseket, panaszokat minden esetben 30 napon belül kivizsgálja, és a vizsgálat eredményéről a bejelentés módjának megfelelően tájékoztatja a Vendéget.

A Vendég jogai és kötelezettségei

17.1. A vendégnek a Szép-Kártya fizetés esetén annak megkezdése előtt adatait megadni köteles az esetleges problémák elkerülése végett.

17.2. A Vendég adatainak megadása során megadott téves adatokért, és az azokból adódó károkért, vagy a hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért Szolgáltató semmilyen formában nem vállal felelősséget.

17.3. A Vendég kötelessége a szolgáltatás fizetési mód szerinti megfizetése. A választott fizetési módtól a Vendég csak a Szolgáltató előzetes hozzájárulásával térhet el. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás vételárát a Vendég nem tudja megfizetni, akkor a megrendelt szolgáltatás automatikusan törlődik a rendszerből.

17.4. A szállás díjának 50%-át, a vendég érkezés előtt 30 nappal megfizetni köteles.

Várunk szeretettel Foglalj Apartmant

Válogass kedvedre vendégházaink közül, és látogass meg minket!
Kérdés esetén, készséggel állunk rendelkezésére!